Efter flere års rygter: Deadpool springer i armene på Marvel og Taika Waititi

Efter flere års rygter: Deadpool springer i armene på Marvel og Taika Waititi
Taika Waititi som Korg og Ryan Reynolds som Deadpool. (Foto: PR)

Det måtte jo ske før eller siden!

Lige siden Disney opkøbte det tidligere filmstudie 20th Century Fox i 2019, og dermed rettighederne til ‘X-Men’-filmfranchisen, har superheltefans ventet i spænding på, hvornår Marvels Avengers-venner, som også er ejet af Disney, og Wolverine, Quicksilver og co. ville mødes på lærredet.

Begge ‘superheltefamilier’ er nemlig oprindeligt Marvel-kreationer, der i årevis har blandet tegneserieblod. Men i 1990’erne var Marvel Studios i så stor økonomisk krise (tro det, hvem der kan i dag), at de solgte rettighederne til ’X-Men’, ’Spider-Man’ og ’The Fantastic Four’ fra til andre studier.

Genforeningen under Disney har åbnet op for en verden af filmmuligheder, og tidligere i år så det for en kort stund ud til, at første mutant over Marvel-målstregen skulle være Evan Peters’ fanfavorit Quicksilver, da han pludselig bankede på døren i ‘WandaVision’.

Dén cameo fes imidlertid ud i alletiders mest polariserende penisjoke, men nu melder en anden X-Men sig under Marvel-fanerne:

Ryan Reynolds Deadpool.

Sådan da.

I en syret trailer-forklædt-som-reaktionsvideo for Reynolds kommende actionfilm ‘Free Guy’ sidder Deadpool søreme sammen med ‘Thor: Ragnarok’-karakteren Korg.

Spillet af selvsamme ‘Thor’-films instruktør, Taika Waititi, som Reynolds også arbejdede sammen med i ‘Green Lantern’ for 10 år siden:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Korg og Deadpool kommenterer på traileren til ‘Free Guy’, og mens Deadpool på karakteristisk meta-Deadpool-vis piller Ryan Reynolds fra hinanden, bemærker Korg godmodigt, at ‘Free Guy’s skurk da ser meget tilforladelig ud.

Twistet: Skurken spilles selvfølgelig af Taika Waititi selv.

Videoen er dermed både en noget alternativ ‘Free Guy’-promo og en teaser for, at rapkæftede Deadpool står på tærsklen til at joine Marvel Cinematic Universe officielt.

Måske i ‘Deadpool 3’, der lander i 2023? Eller allerede i en gæsteoptræden i en Marvel-film før da? Superheltefabrikken og Disney værner ærekært om deres største franchise-stjerner, så det er så godt som usandsynligt, at ‘Free Guy’-stuntet blot er, well, et stunt (a la Quicksilver/’WandaVision’, hvor Peters viste sig at spille en helt anden karakter).

‘Free Guy’ får biografpremiere 13. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af