Politimand beordrer Ryan Reynolds til at give Hugh Jackman en rolle i ’Deadpool 3’

Politimand beordrer Ryan Reynolds til at give Hugh Jackman en rolle i ’Deadpool 3’
Ryan Reynolds i 'Deadpool'. (Foto: PR)

En af Hollywoods sjoveste beefs er den mellem Ryan Reynolds og Hugh Jackman. En beef, der kan spores helt tilbage til den første ’Deadpool’, hvor Reynolds flittigt parodierede Jackman – og den har fortsat på højtryk siden.

Blandt andet har Reynolds crashet en promovering for filmen ’Eddie the Eagle’, hvor Jackman selvfølgelig var med på løjerne, ligesom Reynolds svinede den forfærdelige ’X-Men Origins: Wolverine’ i en morsom ’Deadpool’-video, hvor han også adresserede Australia Day.

Men som alle gode beefs, så er Jackman ikke bleg for at tage kampen op (han har før bragt balance i regnskabet) via de sociale medier. I lørdags var Jackman nemlig aktiv på Twitter, hvor han fik John Dobkowski, en politimand fra New York, til at komme med en kraftig opfordring til Reynolds:

»Hej Ryan. Du bliver nødt til at få den her fyr (Jackman, red.) med i ’Deadpool 3’, også selvom det blot er i en 10 minutter lang cameo. Det ville være sejt. Filmen ville blive så cool, så fantastisk, den ville smadre billetsalget«, udtaler Dombrowski via Jackmans Twitter-konto og afslutter med en advarsel rettet mod Reynolds: Hvis ikke han giver Jackman en rolle i filmen, kan han se frem til en bøde.

Om Reynolds giver efter for truslerne, må tiden vise, men han bekræftede selv tilbage i december 2019, at den flabede antihelt har en fremtid i det store Marvel-univers.

Ifølge Deadline er Wendy Molyneux og Lizzie Molyneux-Loeglin (’The Great North’) hyret som forfattere til den tredje ombæring med The Merc with a Mouth.

‘Deadpool 3’ er fortsat i gang med de tidligste udviklingsfaser.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af