Ryan Reynolds ser ’Green Lantern’ for første gang – og skyller skammen ned med sit eget ginmærke

Ryan Reynolds ser ’Green Lantern’ for første gang – og skyller skammen ned med sit eget ginmærke
'Green Lantern' (2011). (Foto: PR)

Ryan Reynolds har længe taget godt med pis på sine egne roller som både Deadpool anno 2009/’X-Men Origins: Wolverine’ og titelkarateren i ’Green Lantern’. Men sidstnævnte har skuespilleren faktisk aldrig set i sin fulde længde.

Det lavede han om på i går, da han forud for ‘Zack Snyder’s Justice League’, hvor rygterne om en overraskende medvirken fra Reynolds i dagevis havde svirret, varmede op med gigantfloppet fra 2011.

Reynolds gjorde det dog med den vanlige fede selvironi, som man efterhånden har vænnet sig til, hver gang superstjernen udtaler sig om nogle af sine mindre succesfulde roller.

Således sad han klar ved tasterne for at kunne tweete om hele processen, hvor han endda havde mixet en drink, Lantern’s Light, der skulle dulme den smertefulde reunion. En drink, vel at mærke, baseret på et produkt fra hans eget sprutfirma Aviation Gin.

Det er ikke første gang, at Reynolds river ‘Green Lantern’ fra hinanden, da han i ‘Deadpool 2’ rejste tilbage i tiden til det øjeblik, hvor han takkede ja til rollen som superhelten, og prompte skød sig selv, inden han kunne begå karriereselvmord.

Selve filmen var da også en blandet fornøjelse for ham. Dels fordi han forinden kun havde læst sine egne replikker, og dels fordi han synes, castet egentlig gjorde et hæderligt stykke arbejde.

Blandt andet var han overrasket over sin ekskone Blake Livelys medvirken og roste desuden Angela Bassett og Taika Waititis præstationer.

I løbet af sin alternative ‘reaction video’ afslørede han også, at én af rekvisitterne fra filmen havde overlevet siden premieren, nemlig Green Lanterns ring, der giver superhelten sine kræfter – om end han fortsat måtte skylle filmen ned med endnu et glas Lantern’s Light.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af