Mor og datter Andie McDowell og Margaret Qualley spiller over for hinanden i Netflix-serien ’Maid’ – se traileren

Mor og datter Andie McDowell og Margaret Qualley spiller over for hinanden i Netflix-serien ’Maid’ – se traileren
MAID (Foto: Netflix)

Mor/datter-duoen Andie MacDowell og Margaret Qualley spiller for første gang sammen i Netflix-serien ‘Maid’.  

Traileren til serien, der er baseret på Stephanie Lands erindringsroman ’Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother’s Will to Survive’, er netop offentliggjort og viser MacDowell som excentrisk mor til Qualleys karakter, Alex.  

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien følger Alex’ kamp med fattigdom og hjemløshed, mens hun arbejder som husholderske for at forsørge sin familie.  

Stephanie Land selv har udtalt: »Jeg skrev en bog, så folk, der kæmpede for at kunne klare sig, kunne se dem selv repræsenteret på en autentisk måde«.  

Med hovedroller i film som ‘Groundhog Day’ og ‘Fire bryllupper og en begravelse’ var Andie MacDowell et stort navn i 90’erne. De sidste par år har karrieren dog primært budt på roller i tv-film og mindre serier. 

I mellemtiden har datteren Margaret Qualley opnået stor succes med blandt andet HBO-serien ‘The Leftovers’ og rollen som Pussycat i Quentin Tarantinos ‘Once Upon a Time… in Hollywood’. 

Showrunneren bag ‘Maid’, Molly Smith Metzler, har blandt andet produceret komediedrama-serien ’Shameless’ og skrevet flere afsnit af ’Orange is the New Black’.  

’Maid’ kan streames på Netflix fra 1. oktober. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af