Netflix sætter premieredato på 42 film, blandt andet ’Don’t Look Up’ med Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence

Netflix sætter premieredato på 42 film, blandt andet ’Don’t Look Up’ med Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence
Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i 'Don't Look Up'. (Foto: Netflix)

Netflix er som bekendt særdeles produktiv, og alene det kommende efterår byder de på hele 42 nye film. 

Her er et lille udvalg af de mest interessante, der blandt andet byder på nogle af streamingtjenestens helt store Oscar-kandidater. 

Den allermest ventede er vel nok Adam McKays ’Don’t Look Up’ med Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i rollerne som to astronomer, der skal advare verdenen om en kommende komet, der vil udslette jorden. ’Don’t Look Up’ kan streames på Netflix fra den 24. december, men kan allerede ses i udvalgte biografer i USA fra 12. oktober. Vi håber, det samme gør sig gældende i Danmark. 

Interessant er også ’The Guilty’, der rammer Netflix 1. oktober (amerikanske biografer 24. september). Jake Gyllenhaal spiller hovedrollen i genindspilningen af den danske thriller ’Den skyldige’ fra 2018. 

Med ’Passing’, der kan ses på Netflix den 10. november (amerikanske biografer 27. oktober), debuterer Rebecca Hall som instruktør. I filmen følger vi en uventet genforening af to gymnasievenner. Blandt de medvirkende kan ses Tessa Thompson, Ruth Negga og Alexander Skarsgård. Filmen fik stor ros i forbindelse med verdenspremieren på Sundance-festivalen tidligere på året. 

’Tick, Tick… BOOM’ rammer Netflix 19. november (amerikanske biografer 12. november). Netflix’ store musical-satsning er instrueret af ’Hamilton’- og ’In the Heights’-skaber Lin-Manuel Miranda, og Andrew Garfield ses i hovedrollen som den unge håbefulde komponist Jon, der pludselig kommer i tvivl om sit karrierevalg. 

I Jane Campions ventede ’The Power of the Dog’ ses blandt andre Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst og Jesse Plemons. Filmen, der handler om Phil Burbank, en bitter moderne cowboy, kommer på Netflix 1. december (amerikanske biografer 17. november) efter verdenspemiere på Venedig-festivalen i september. 

Se den fulde liste over Netflix’ efterårsudgivelser her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af