Familiekrigen eskalerer i den hæsblæsende trailer til ‘Succession’ sæson 3

Familiekrigen eskalerer i den hæsblæsende trailer til ‘Succession’ sæson 3
Brian Cox og Jeremy Strong i tredje sæson 'Succession'. (Foto: PR)

Ventetiden på sæson 3 af HBO’s fænomenale ‘Succession’ har føltes uendelig. Men efter mere end to år på pinebænken vender sagaen om magtopgøret i den stenrige Roy-slægt endelig tilbage til skærmen i næste måned.

HBO har netop sluppet den fulde trailer til serien, og her bliver vi stillet den store alfahanduel i udsigt, når serien følger op på cliffhangeren i sidste sæson, hvor ældstesønnen Kendall (Jeremy Strong) smed en bombe under patriarken Logan (Brian Cox).

Traileren bærer signaturen af grotesk humor og svirpende replikker, og så vi får også et glimt af de nye tilføjelser til castet i form af Alexander Skarsgård og Adrien Brody, der spiller henholdsvis en konfrontatorisk CEO og tech-grundlægger og en milliardær-aktivist.

‘Succession’ sæson 3 får premiere på HBO 18. oktober

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af