‘Kastanjemanden’ lander på Netflix lige om lidt – se den nye trailer

‘Kastanjemanden’ lander på Netflix lige om lidt – se den nye trailer
Danic Curcic i 'Kastanjemanden'. (Foto: Netflix)

Er du klar til efterårets store danske serie?

Den serie, vi alle skal snakke om ved kaffeautomaten på studiet/jobbet, forstås, mens vi sender onde blikke til kollegerne, der allerede har læst bogen og spoiler-kloger sig på ligheder og mangler.

Og ikke mindst den serie, der vil gøre sit ypperste for at kvase hvert et hyggeligt børnehaveminde du end måtte have om at have stukket fem tændstikker i en rynket kastanje og kaldt den en giraf.

Netflix’ storstilede realisering af Søren Sveistrups bedstsælgende roman ‘Kastanjemanden’ er lige om hjørnet, og nu er seriens fuldfede trailer endelig landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Kastanjemanden’ går jagten ind på en bestialsk morder i København, der efterlader kastanjefigurer som et makabert visitkort på sine ofre. Den ambitiøse detektiv Naia Thulin (Danic Curcic) bliver sammen med sin nye partner, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard), tildelt sagen – og inden længe finder de overraskende bevismateriale, der forbinder morderen med socialminister Rosa Hartungs (Iben Dorner) forsvundne datter.

Netflix-serien i seks afsnit er instrueret af Mikkel Serup (‘Den bedste mand’, der ligeledes havde Følsgaard i hovedrollen), og med på rollelisten er også stærke kræfter som Elliott Crosset Hove, David Dencik, Lars Ranthe, Esben Dalgaard, Morten Brovn, Thomas Hwan, Signe Egholm, Jens Jørgen Spottag, Camilla Lau, Peder Thomas Pedersen, Marie-Lydie Melono Nokouda og Anders Hove.

Siden udgivelsen i 2018 er ‘Kastanjemanden’ blevet en gedigen international succes, hvorfor en filmatisering har syntes uundgåelig. Og fans af romanen kan trygt vente spændt med visheden om, at Sveistrup (som også stod bag ‘Forbrydelsen’) selv følger tilblivelsen tæt som executive producer på serien.

Alle afsnit af ‘Kastanjemanden’ får premiere på Netflix 29. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af