Sidse Babett Knudsen er helt ud af det blå med i en af tidens mest populære serier

Sidse Babett Knudsen er helt ud af det blå med i en af tidens mest populære serier
Sidse Babett Knudsen. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Vi har efterhånden vænnet os til at se danske skuespillere i de store amerikanske film og serier, men at høre en af landets største stjerner helt ud af det blå figurere som stemme i en enkelt scene i en af tidens mest populære serier er alligevel en overraskelse.

Apples ‘Ted Lasso’ er den vel nok mest hypede komedieserie i øjeblikket – og nomineret til intet mindre end 20 Emmy-priser i år.

For tiden kører den på anden sæson, og i ottende afsnit, som netop er kommet ud, hører man i allerførste scene pludselig en velkendt stemme.

Sportspsykologen Dr. Sharon Fieldstone (Sarah Niles) er blevet introduceret i anden sæson som lidt af en modsætning til seriens hovedperson, Jason Sudeikis’ evigt optimistiske træner Ted Lasso.

I første scene i afsnittet taler hun i telefon med sin egen psykolog, der prøver at få hende til at se parallelerne mellem hende selv og Ted. Og ja – denne psykolog er Sidse Babett Knudsen, der jo tilfældigvis har en af de bedste og mest umiskendelige stemmer i showbiz.

Sidse Babett Knudsens danske agent bekræfter, at det er hende, men kan ikke fortælle nærmere om, hvordan hun er kommet med i serien, eller om det er planen, at rollen bliver større på et senere tidspunkt.

Den 52-årige skuespiller har efter ‘Borgen’ haft en glimrende international karriere, fra en hovedrolle i den fremragende ‘The Duke of Burgundy’ til ‘Inferno’ og ‘Westworld’.

Snart er hun aktuel i det kommende reboot af ‘Borgen’, hvor hun gentager sin signaturrolle som Birgitte Nyborg.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af