Stanley Tucci fortæller for første gang om sin kræftdiagnose

Stanley Tucci fortæller for første gang om sin kræftdiagnose
(Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images) (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Stanley Tucci, der er kendt for film som ’Spotlight’, ’The Devil Wears Prada’ og ’The Hunger Games’, fortæller for første gang om, hvordan han fik konstateret kræft for tre år siden.

Skuespillerens kone Kate Tucci døde af brystkræft for 11 år siden, og dengang lovede han sig selv, at han ikke ville gennemgå en lignende kemo- og stråling-terapi.

Han blev dog nødt til at genoverveje den beslutning, da han i 2018 fik konstateret kræft i sin tunge. Tumoren var for stor til, at den kunne opereres bort, og Tucci måtte derfor gå igennem både stråling og kemo.

»At se hende (Kate, red.) gennemgå de behandlinger i flere år var ulideligt«, fortæller han til Vera Magazine.

»Du holder aldrig op med at sørge. Det vil altid være hårdt. Men du må ikke lade dig … Hun ville aldrig have ønsket, at vi udelukkende levede i sorg og lod det overtage vores liv. Sådan var hun ikke«, fortsætter han.

Han fik tre børn med Kate Tucci. Et tvillingpar, Isabel og Nicolo, og så datteren Camilla, der selvfølgelig også var berørt af farens sygdomsforløb:

»Børnene var gode, men det var så hårdt for dem. Jeg fik sonde i seks måneder. Jeg kunne næsten ikke komme til tvillingernes dimission på deres gymnasium«, siger han til Vera Magazine.

Stanley Tucci er for tiden aktuel med filmen ’Worth’, hvor han spiller over for Michael Keaton. Filmen handler om efterspillet af 9/11 – familierne, der mistede, og en jurists forsøg på at hjælpe.

’Worth’ har dansk biografpremiere 9. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af