‘Top Gun 2: Maverick’ udskudt til næste år – andre store film rykkes

‘Top Gun 2: Maverick’ udskudt til næste år – andre store film rykkes
Tom Cruise i 'Top Gun 2: Maverick'. (Foto: PR)

I Danmark kan biograferne nu køre med fulde sale, hvorfor vi endelig kan se frem til premierer på ventede storfilm som ‘Dune’ og ‘No Time To Die’ dette efterår. Men en af de store spillere, Paramount, er tilsyneladende ikke helt sikre på, at de kan tjene tilstrækkeligt på deres blockbusters endnu.

I hvert fald har Hollywood-studiet ifølge Deadline valgt at udskyde premieren på ‘Top Gun 2: Maverick’, som ellers var planlagt til at ramme biograferne til november. Nu skal man vente helt til 27. maj 2022 for at opleve Tom Cruise og Val Kilmer i efterfølgeren til den ikoniske 80’er-pilotfilm ‘Top Gun’.

Det rykker samtidig ved premieredatoen for en anden Tom Cruise-basker. ‘Mission: Impossible 7’ skulle nemlig ud til maj næste år, men Paramount har nu udskudt den til 30. september 2022. Desuden rykkes ‘Jackass Forever’ fra oktober 2021 til februar 2022.

Det skal siges, at her er tale om filmenes amerikanske premieredatoer, men det er forventeligt, at de danske premierer følger trop, da de store filmstudier typisk går efter at udgive deres blockbusters nogenlunde simultant globalt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af