Bange for en delta-udskydelse af den nye Bond-film? Selskabet bag har ikke råd

Bange for en delta-udskydelse af den nye Bond-film? Selskabet bag har ikke råd
Daniel Craig i 'No Time to Die'. (Foto: MGM)

Deltavarianten af covid-19 truer flere af produktionsselskaberne i Hollywood, som frygter en yderligere udskydelse af premieren på i forvejen udskudte storfilm.

Da det forleden blev annonceret, at premieren på ’Venom: Let There Be Carnage’ blev udskudt fra september til 15. oktober, begyndte spekulationerne om, hvilke andre film ville blive ramt: Selvfølgelig med den kommende Bondfilm som den mest ømtålelige.

’No Time to Die’ med Daniel Craig i sin sidste optræden som James Bond skulle oprindeligt have haft premiere helt tilbage den 8. november 2019, men med afgangen af den daværende instruktør bag filmen, Danny Boyle, blev den udskudt til 14. februar 2020.

Derefter blev filmen udskudt til. 2 april. Da det så blev marts 2020 og corona-tid, blev filmen udskudt til midt-november 2020. Men da kalenderen sagde oktober 2020, blev premieren endnu engang udskudt, denne gang til 2. april 2021.

Det blev januar 2021, og Bond-filmen blev udskudt for sidste gang, hvor premieren nu lyder den 8. oktober i USA, mens den danske premiere hedder 30. september.

Og alt tyder på, at vi nu kan ånde lettet ud. Ifølge The Hollywood Reporter har MGM, produktionsselskabet bag ’No Time to Die’, ikke råd til at udskyde filmen yderligere. De talrige udskydelser har nemlig kostet kassen i marketing og PR allerede. Faktisk vurderes det, at filmen skal sælge for cirka 900 millioner dollars for blot at tjene sig selv ind.

Med de mange udskydelser og Amazons igangværende køb af MGM har mange spekuleret over, hvorvidt Bond-filmen ville udkomme på streaming i stedet. Men det har producenterne bag Bond-franchisen dog på det kraftigste afvist.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af