’No Time to Die’ er udskudt – igen igen

’No Time to Die’ er udskudt – igen igen
Daniel Craig som James Bond.

Havde corona-pandemien ikke forpurret planerne, ville Daniel Craigs sidste tur i manegen som James Bond i ’No Time to Die’ allerede have haft premiere tilbage i april sidste år. Først blev filmen udskudt til efteråret 2020, sidenhen til april 2021. Men heller ikke denne premieredato kommer til at holde stik.

Holdet bag franchisen har nu meldt ud, at filmen rammer de store lærreder den 8. oktober 2021. Dette er således den tredje udskydelse på ti måneder.

Som Variety påpeger, har ’No Time to Die’ kostet omtrent 200 millioner dollars at producere, hvorfor filmen er afhængig af et anseeligt globalt billetsalg, før der er et overskud i hus – og det er selvsagt ikke den letteste sag, når mange biografer verden over er lukket.

Forsinkelsen kunne meget vel gå hen og starte endnu en dominoeffekt af yderlige udskydelser af højprofilerede film, der ligesom ’No Time to Die’ efterhånden har været et par premieredatoer undervejs.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af