Peter Jacksons nye The Beatles-dokumentar er baseret på 57 timers intime optagelser – se traileren

Peter Jacksons nye The Beatles-dokumentar er baseret på 57 timers intime optagelser – se traileren
'The Beatles: Get Back'. (Foto: PR)

»Mere end 57 timer af de mest intime optagelser nogensinde af bandet«, står der i begyndelsen af den nye trailer til ‘The Beatles: Get Back’ – Peter Jacksons ventede dokumentarserie om den legendariske musikgruppe.

‘Ringenes herre’-instruktøren har således fået fingrene i en masse ikke før udgivne filmruller, som dokumentaristen Michal Lindsay-Hogg producerede tilbage i 1969, da han sammen med sit filmcrew fulgte The Beatles over tre uger. Bandet var i studiet for at skabe af et nyt album, der gik under arbejdstitlen ‘Get Back’, men som efterfølgende blev skrinlagt for en stund. Året efter, inden bandets opløsning, blev albummet udgivet under titlen ‘Let It Be’.

Lindsay-Hogg klippede selv sine optagelserne ned til spillefilmen ‘Let It Be’ fra 1970, men der er altså lovning på mange hidtil ikke sete scener i Peter Jacksons nye dokumentar.

Den nye trailer, som kan ses herunder, giver en ret herlig følelse af at komme helt tæt på de britiske ikoner, mens de pjatter, diskuterer og eksperimenterer med nye idéer og melodier. Optagelserne er øjensynligt blevet restaureret, for de 52 år gamle billeder ser umanerligt skarpe og farverige ud.

Man kan se frem til at følge bandet over tre afsnit af hver to timers længde, når ‘The Beatles: Get Back’ får premiere på Disney+ over tre dage, 25., 26. og 27. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af