‘Harry Potter’-instruktør vil lave opfølger med den originale trio i hovedrollerne

‘Harry Potter’-instruktør vil lave opfølger med den originale trio i hovedrollerne
Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint samlet i 2010. (Foto: Anthony Harvey/Getty Images)

Chris Columbus instruerede de to første Harry Potter-film, ‘De Vises Sten’ og ‘Hemmelighedernes kammer’. Og han har en drøm.

Han vil nemlig lave endnu en Harry Potter-film i den originale række, selvom serien officielt sluttede med ‘Dødsregalierne’ i 2011.

Sagen er nemlig den, som inkarnerede Potter-fans vil vide, at der i 2016 blev lavet et teaterstykke, ‘Harry Potter and the Cursed Child’, som fulgte hovedpersonerne 19 år efter begivenhederne i den sidste bog/film.

J.K. Rowling var selv med inde over stykket, så det kan godt betragtes som kanon, og her var den tidligere troldmandsyngling Harry Potter blevet chef for Ministeriet for Magi.

Og det er dette stykke, Columbus fantaserer om at lave til en film.

»Jeg ville elske at instruere ‘The Cursed Child’. Det er et fantastisk stykke, og børnene er faktisk den rigtige alder til at spille de roller«, siger han i et interview med Variety.

Daniel Radcliffe er i dag 32 år, mens Hermione-stjerne Emma Watson er 31 og Ron-skuespiller Rupert Grint 33.

I den sidste Harry Potter-film fik vi en bredt udskældt epilog, hvor vi så trioen som voksne, men det ville da ærligt talt være fedt med en god film, der rådede bod på den misere.

Intet tyder uanset hvad på, at Harry Potter-franchisen dør ud foreløbigt. ‘Fantastiske skabninger’-franchisen buldrer som bekendt derudaf, mens rygterne verserer om en Harry Potter-serie til HBO Max, som dog langt fra er bekræftet endnu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af