Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence vil redde verden i ny trailer til ‘Don’t Look Up’

Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence vil redde verden i ny trailer til ‘Don’t Look Up’
LEONARDO DICAPRIO OG JENNIFER LAWRENCE I 'DON'T LOOK UP' (Foto: Netflix)

En af årets mest ventede film er Adam McKays stjernespækkede drama-komedie ‘Don’t Look Up’, og nu er den første fulde trailer ude.

Superstjernerne Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence spiller to astronomer, der forsøger at gøre verden opmærksom på, at en kæmpe komet er på vej mod jorden og dermed udslette dens befolkning.

Som traileren, der kan ses herunder, viser, er det ikke kometen, der er det største problem. Derimod er det politikernes manglende handlekraft, der er menneskehedens evige trussel. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som i hans tidligere film ’Vice’ og ’The Big Short’ tager McKay hul på afgrundsdybe problemer fra virkeligheden i en dybt (tragi)komisk tone.

Udover DiCaprio og Lawrence består det stjernespækkede cast blandt andre af prominente navne som Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Timothée Chalamet, Ron Pearlman og Meryl Streep.

Både Lawrence og DiCaprio står stærkt i opløbet til en Oscar-nominering for deres hovedroller i filmen, der kan ses på Netflix fra 24. december og i biografen allerede fra 9. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af