Sci-fi-gyserserien ’From’ har ‘Lost’-kræfter bag og foran kameraet – se traileren

Sci-fi-gyserserien ’From’ har ‘Lost’-kræfter bag og foran kameraet – se traileren
'From'. (Foto: Skærmbillede fra traileren.)

Jack Bender og Jeff Pinkner var medproducere på ‘Lost’, og nu har de skabt en mareridtsagtig gyserserie, som tilmed har en gammel ‘Lost’-kending i en af de bærende rolller: Harold Perrineau, der spillede Michael i den berømte og berygtede mysterieserie.

‘From’ følger en lille familie, der bare skulle køre igennem en by, hvor kragerne ikke kan vende.  Men som man ser i traileren, hvor familien efter at have kørt i ring utallige gange spørger indbyggerne i byen til råds om, hvordan man kommer ud til motorvejen, er det ikke lige sådan at komme ud af den mystiske by.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Harold Perrineau introducerer den nytilkomne familie til byens spilleregler.

Og som om byens gidselstagning af dens indbyggere ikke var nok, så hjemsøges beboerne samtidig af andre skabninger, der kommer frem i nattens mulm og mørke. 

’From’ er skrevet og instrueret af John Griffin og har også skuespillere som Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He og Chloe van Landschoot på rollelisten. 

’From’ kommer på Netflix i Danmark, men det vides endnu ikke hvornår.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af