Soundvenue Live: Oplev Oscar-favorit Kristen Stewart som Princess Diana i ‘Spencer’ før alle andre

Soundvenue Live: Oplev Oscar-favorit Kristen Stewart som Princess Diana i ‘Spencer’ før alle andre
Kristen Stewart i 'Spencer'. (Foto: Scanbox)

Med rollen som Lady Diana i ‘Spencer’ træder Kristen Stewart endegyldigt ud af ‘Twilight’-skyggen: Hun er nemlig favorit til at vinde en Oscar for sin uovertrufne rolle i filmen ‘Spencer’ som den britiske prinsesse, der døde på tragisk vis i Paris i 1997.

Men det er langt fra den eneste grund til, at ‘Spencer’ er en af vinterens mest imødesete film, som du nu kan være blandt de første i Danmark til at se ved Soundvenues forpremiere tirsdag den 7. december i Grand Teatret.

Pablo Larraíns fortælling er nemlig en knusende original anti-biopic, der frem for at fortælle om hele sin hovedpersons liv fra fødsel til død zoomer ind på de tre afgørende juledage op til, at Diana besluttede, at hun ville skilles fra Prins Charles.

Det usædvanlige perspektiv, Stewarts spil og den brillante stil fra instruktøren bag ‘Jackie’ har gjort ‘Spencer’ til en af årets absolutte anmelderdarlings – overraskende, rystende og dybt rørende.

I The Guardian gav Xan Brooks fem stjerner og kaldte filmen »ekstraordinær«, mens Alison Willmore skrev i Vulture, at »’Spencer’ er så præcis og intrikat som et luksusur, hvor alle stykkerne passer perfekt sammen, uanset hvor små de er«.

‘Spencer’
Tirsdag den 7. december klokken 19.15
Grand Teatret i København

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-begivenhed HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af