Cuba Gooding Jr. erkender sig skyldig i at have gramset på kvinde

Cuba Gooding Jr. erkender sig skyldig i at have gramset på kvinde
Cuba Gooding Jr. i 'American Crime Story: The People vs OJ Simpson'. (Foto: Ray Mickshaw/FX)

Den Oscar-vindende skuespiller Cuba Gooding Jr. har erkendt sig skyldig i at have gramset på en servitrice på en natklub i New York i 2019, hvor han også forsøgte at kysse hende på læberne mod hendes vilje.

Det sker i forbindelse med en retssag mod Gooding Jr., der er under anklage for at have gramset på tre forskellige kvinder på natklubber i New York i 2018 og 2019. Det skriver Variety.

Gooding Jr. undgår at afsone en fængselsstraf, hvis han fortsætter med at få behandling for sit alkoholmisbrug og sin opførsel, som han påbegyndte i 2019, i yderligere seks måneder.

Skuespilleren blev arresteret i 2019, hvor en kvinde anklagede ham for at gramse på hendes bryster mod hendes vilje. Efterfølgende berettede yderligere to kvinder om lignende historier.

Ifølge New York Times har mere end 20 kvinder stået frem med beretninger om lignende oplevelser med skuespilleren, der har gramset på kvinderne eller forsøgt at tiltvinge sig et kys.

I 2020 blev Gooding Jr. anklaget for at have voldtaget en kvinde to gange på et hotelværelse i 2013. Han har benægtet anklagerne.

Gooding Jr. fik stor succes i 90’erne, hvor han medvirkede i film som ‘Boyz n the Hood’, ‘A Few Good Men’ og ‘Jerry MacGuire’, der sikrede ham en Oscar for bedste birolle. Hans sidste store rolle var i ‘American Crime Story: The People vs OJ Simpson’, som indløste en Emmy-nominering for skuespillerens portræt af Simpson.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af