Bo Burnham udgiver en times hidtil udset materiale fra sin monumentale Netflix-special ‘Inside’

Bo Burnham udgiver en times hidtil udset materiale fra sin monumentale Netflix-special ‘Inside’
Bo Burnham i 'Inside' (Foto: Netflix)

Bo Burnham tog den pandemiramte verden med storm, da han for nøjagtig et år siden udgav sin Netflix-special ‘Bo Burnham: Inside’, som på perfekt vis udstillede lockdown-tidsånden.

Showet fik topkarakter her på sitet, hvor vores anmelder beskrev ‘Inside’ som »intet mindre end det perfekte COVID-19-samtidsværk«.

Var du også glad for ‘Inside’, er der hermed godt nyt. Burnham har nemlig brugt de sidste par måneder på at redigere hidtil udset materiale, som han netop har udgivet via YouTube. Materialet har fået titlen ‘The Inside Outtakes’.

»For et år siden i dag udgav jeg en special ved navn ‘Inside’. Jeg har brugt de sidste to måneder på at klippe noget af det materiale sammen, jeg optog i forbindelse med specialen, men ikke endte med at bruge. Det bliver udgivet på min YouTube-kanal om en time. Jeg håber, I nyder det«, skriver han på sociale medier.

‘Bo Burnham: Inside’ udmærkede sig særligt ved sit stramme koncept: Komikeren optog sig selv alene i sin lejlighed under lockdown, mens han fremførte sketches og sange, der på perfekt vis indrammede livet under corona.

Han modtog efterfølgende tre Emmy-priser for showet. Se det nye show her.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af