Marvel byder velkommen til en ny superhelt – se traileren til komedieserien ‘She-Hulk’

Marvel byder velkommen til en ny superhelt – se traileren til komedieserien ‘She-Hulk’
Tatiana Maslany i 'She-Hulk'. (Foto: Disney+)

Marvel er ikke blege for at eksperimentere med genrer i deres tredje fase. Det nyeste skud på stammen er således serien ‘She-Hulk: Attorney at Law’, som Marvel-guruen Kevin Feige har beskrevet som en »en halvtimes advokatkomedie«.

At dømme efter den første trailer, er det ikke helt ved siden af. Tatiana Maslany (‘Orphan Black’) spiller advokaten Jennifer Walters, der er Bruce Banners (Mark Ruffalo) kusine og ligeledes har grønne superkræfter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er endnu uvist, hvordan Walters bliver til She-Hulk, men i tegneserierne sker det gennem en blodtransfusion fra hendes fætter, der giver hende de overmenneskelige kræfter.

Der lader til at være masser af humor i serien, når Walters skal forsøge at balancere sine nyfundne kræfter med sit arbejde som advokat, sit kropsbillede og skønhedsideal og sit datingliv som kvinde i 30’erne.

Seriens hovedskurk er Titania, som vi også får et kort glimt af i traileren. Hun bliver spillet af Jameela Jamil. Tim Roth vender også tilbage i rollen som Emil ‘Abomination’ Blonsky, som han første gang portrætterede i ‘The Incredible Hulk’ og senest i ‘Shang-Chi’.

‘She-Hulk’ får premiere på Disney+ 17. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af