Johnny Depp kommer ikke med i den næste ’Pirates’-film, siger manden bag – har afløser i kikkerten

Johnny Depp kommer ikke med i den næste ’Pirates’-film, siger manden bag – har afløser i kikkerten
Johnny Depp i 'Pirates of the Caribbean'.

Jerry Bruckheimer har produceret kæmpe actionfilm siden 80’erne og har blandt andet film som ’Top Gun’, ’Bad Boys’ og ’Armageddon’ under bæltet.

Han er også kendt som manden bag ’Pirates of the Caribbean’ og har videreført serien, efter trilogiens instruktør Gore Verbinski stoppede.

Nu har Bruckheimer udtalt sig om fremtiden for ’Pirates’-franchisen, efter Johnny Depp i retssagen mod Amber Heard udtalte, at han ikke ville vende tilbage til rollen som Kaptajn Jack Sparrow.

I et interview med The Sunday Times understreger Bruckheimer også, at det er usandsynligt på dette tidspunkt, at vi får Jack Sparrow at se igen.

Han holder dog døren åben i sit svar om Depp: »Ikke på det her tidspunkt. Fremtiden er endnu ikke besluttet«. I stedet arbejder Bruckheimer på at genoplive serien med en ny hovedperson, ideelt set spillet af Margot Robbie. »Vi er ved at udvikle to ’Pirates’-manuskripter. Et med hende og et uden«.

Senere i interviewet kommenterer Bruckheimer, hvordan de store Hollywoodfilm er gået fra at være drevet af skuespillere til nu i højere grad at være drevet af franchises, især med Marvel som eksempel. Men studierne vil stadig gerne have store stjerner i deres film.

»Jeg får stadig den samme liste med ti mænd, som studierne gerne vil have i filmen. Det er stadig Tom (Cruise, red.) eller Leonardo (DiCaprio, red.). Hvis man har et af de navne, er der god chance for, man får filmen lavet«, men når det kommer til kvindelige skuespillere mener Bruckheimer, at listen »bare ikke helt er så stærk endnu«.

Margot Robbie har ikke kommenteret Bruckheimers drømmecasting af hende endnu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af