Komedien ‘Bros’ om homoseksuel kærlighed er allerede historisk – se den sprudlende trailer

Komedien ‘Bros’ om homoseksuel kærlighed er allerede historisk – se den sprudlende trailer
'Bros'. (Foto: Screenshot fra trailer)

Billy Eichner er den første åbent homoseksuelle mand, der skriver og har hovedrollen i en stor Hollywood-film for et studie, når romcom’en ‘Bros’ lander senere i år.

Den første trailer er ude, og her får vi et godt indtryk af en film, der på én måde følger den klassiske romcom-skabelon om et uventet kærlighedsforhold og på en anden måde er nybrydende med sit homoseksuelle tema i centrum.

Man skal ind på Youtube for at se NSFW-traileren, følg sporet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Billy Eichner spiller en podcastvært, som bliver sat til at skrive en film med et homoseksuelt forhold i centrum, så det er meget meta det hele.

Eichner fik sit gennembrud med sit højtråbende ‘Billy on the Street’-koncept og har siden især været kendt for sin rolle i komedieserien ‘Difficult People’.

Nicholas Stoller (‘Neighbors’, ‘Forgetting Sarah Marshall’) instruerer ‘Bros’, mens komediekonge Judd Apatow har været med til at producere for det store Hollywood-studie Universal.

Den amerikanske premiere er i september, og forhåbentligt får vi den til Danmark kort efter.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af