Se den højintense første scene i ‘Stranger Things’ sæson fire

Se den højintense første scene i ‘Stranger Things’ sæson fire
'Stranger Things' sæson 4. (Foto: Netflix)

Netflix er så småt ved at varme op til premieren på den stærkt imødesete fjerde sæson af ‘Stranger Things’, som lander på streamingtjenesten i næste uge.

I den anledning har Netflix delt de første otte minutter af sæsonens første episode, der byder på et gensyn med Matthew Modines karakter Martin Brenner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Scenen springer tilbage til 1979 – fire år før handlingen i den første sæson – hvor en noget mere hjertevarm Dr. Brenner udfører forsøg på kronragede børn med telepatiske evner i Hawkins’ laboratorium.

Klippet giver en form for origin story for Brenner, der i slutningen af scene må se alle børnene og sine kollegaer dræbt – antageligt af Eleven, som vi ser i den sidste indstilling. Nu ved vi i hvert fald, hvad der blev af Ten og resten af børnene.

Det pirrende anslag skal nok få ventetiden op til sæsonpremieren til at føles uendelig. Der er premiere på sæsonens første syv afsnit den 27. maj, mens vi må vente helt til 1. juli for at se sæsonens sidste to episoder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af