Se Viggo Mortensen og Kristen Stewart i den grænseoverskridende nye trailer til David Cronenbergs bodyhorror-film

Se Viggo Mortensen og Kristen Stewart i den grænseoverskridende nye trailer til David Cronenbergs bodyhorror-film
Viggo Mortensen og Léa Seydoux i 'Crimes of the Future'. (Foto: Screenshot)

David Cronenbergs første film i otte år, ‘Crimes of the Future’, tegner til at blive et af de helt store samtaleemner på årets Cannes Film Festival.

Den canadiske mesterinstruktør bag beslægtede bodyhorror-film som ‘The Fly’ og ‘Videodrome’ forklarede til CinemaCon, at hans intention var at »angribe verden« med filmen, der har Viggo Mortensen, Léa Seydoux og Kristen Stewart i hovedrollerne.

Den første fulde trailer er netop blevet frigivet, og den viser en række af de grænseoverskridende scener, som med garanti vil skal debat på Croissenten i Cannes.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den officielle synopsis lyder: »I takt med at menneskearten tilpasser sig et syntetisk miljø, undergår kroppen nye transformationer og mutationer. Med sin partner Caprice (Léa Seydoux) viser den berømte performancekunstner Saul Tenser (Viggo Mortensen) sine organers metamorfose i en række offentlige avantgardeoptrædener. Timlin (Kristen Stewart), en efterforsker i det nationale organregister, følger deres bevægelser som en besat, hvilket fører til, at en mystisk gruppe bliver afsløret. Deres mission er at bruge Sauls berygtethed til at kaste lys over den næste fase i menneskelig evolution«.

‘Crimes of the Future’ er Cronenbergs fjerde film med Viggo Mortensen efter ‘A History of Violence’, ‘Eastern Promises’ og ‘A Dangerous Method’.

På mange måder ligner filmen en tilbagevenden til instruktørens faste tematikker om kroppen, evolution og teknologiens sammensmeltning med mennesker.

Dansk premieredato er endnu uvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af