’Westworld’ vender tilbage til sommer – se den enigmatiske trailer her

’Westworld’ vender tilbage til sommer – se den enigmatiske trailer her
Evan Rachel Wood som Dolores i 'Westworld' sæson 4 (Foto: PR)

Første sæson af ’Westworld’ var et stort samtaleemne, men entusiasmen var støt faldende over de næste to sæsoner, hvor første sæsons fragmentariske tidslinje blev forsøgt genskabt til mindre effekt.

Serien bevægede sig langt ud over sine rammer i den westerntematiserede forlystelsespark, og nu har vi et første kig på, hvad fjerde sæson byder på med den nye trailer.

Selvom man ikke kan afkode meget om plottet, ser det ud til foregå en del uden for parken ligesom i tredje sæson, men måske også i en Gangsterworld-del af parken, vi endnu ikke har set.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Robotternes oprør mod menneskeheden fortsætter, og mange velkendte ansigter vender tilbage. Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Aaron Paul, Ed Harris, Luke Hemsworth, Vincent Cassel og mange flere er bekræftet til den nye sæson.

Serieskaberne Jonathan Nolan og Lisa Joy styrer fortsat skuden, og deres vision fra start havde altid været at sende robotterne ud i den virkelige fremtidsverden, som serien nu udspiller sig i, ifølge et interview med Variety ved tredje sæsons premiere.

Om ’Westworld’ kan genvinde sin storhedstid med fjerde sæson, finder vi først ud af 26. juni, hvor den får premiere på HBO Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af