Jon Bernthal kanaliserer Richard Gere i traileren for serieversion af ’American Gigolo’

Jon Bernthal kanaliserer Richard Gere i traileren for serieversion af ’American Gigolo’
Jon Bernthal i 'American Gigolo' (Foto: PR)

Det kan være svært hele tiden at finde på nye serier, hvorfor mange producenter kigger arkivet igennem for populære film at spinde nyt materiale på.

Nu er turen nået til Paul Schraders ’American Gigolo’ fra 1980, som var med til at etablere Richard Gere som en hovedrolle og i øvrigt var den første mainstream-Hollywood-film, der viste full frontal-nøgenhed fra hovedrollen.

Fans af den oprindelige bliver måske skuffet, da serien ikke bliver en direkte efterfølger med Gere tilbage som gigoloen Julian Kay, men rettere en nytænkning stærkt inspireret af den oprindelige. I rollen som Kay får vi Jon Bernthal, som faktisk har lidt samme aura som den unge Gere.

I traileren ser vi ham komme ud fra fængsel efter 15 år, uskyldig dømt. Han opsøger sin tidligere elsker Michelle (Gretchen Mol) og prøver at finde ud af, hvem der fik ham anklaget for mord. Selvom serien foregår i nutiden, gennemvæder 80’er-æstetikken stadig billederne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom Bernthal til tider ligner Gere skræmmende meget, var han faktisk overrasket over at blive castet i rollen, fortæller han til GQ.

»Jeg tror ikke, jeg har nogen form for naturlig sexappeal, jeg har altid set mig som en lidt underligt udseende fyr«.

’American Gigolo’s serieversion produceres af Jerry Bruckheimer, som også producerede originalen, mens Paul Schrader kun er med som konsulent. Den produceres til Showtime af Paramount TV, og så det må forventes, at den kommer på Paramount+ herhjemme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af