Maisie Williams troede, Arya var queer – blev overrasket over sexscene i sidste sæson af ’Game of Thrones’

Maisie Williams troede, Arya var queer – blev overrasket over sexscene i sidste sæson af ’Game of Thrones’
Maisie Williams som Arya Stark i 'Game of Thrones'. (Foto: PR)

Sidste sæson af ’Game of Thrones’ bød på mange overraskelser til fans af serien, men der var en scene, som også overraskede Maisie Williams, som spillede den hævntørstige Arya Stark sidens seriens start i 2011.

I et interview med Teen Vogue siger skuespilleren:

»Første gang, jeg var overrasket over Arya, var nok i sidste sæson, hvor hun smider tøjet og sover med Gendry. Jeg troede, Arya var queer, du ved? Så … ja. Det var en overraskelse«.

Williams har tidligere nævnt, at hun var overrasket over scenen i et interview med Entertainment Weekly tilbage i 2019, hvor hun troede, det var en prank, da hun læste manuskriptet.

»Jeg var sådan, ’Yo, god joke’, og vi nåede til gennemlæsningen, og jeg læser scenen og tænkte, ’Oh, vi gør det rent faktisk. Hvornår skyder vi den? Jeg skal i træningscenteret’. En hel liste med ting«.

Heldigvis var showets producere vant til sexscener, så Williams følte sig ikke presset til noget.

»David (Benioff, red.) og Dan (B. Weiss, red.) sagde: ’Du kan vise så meget eller så lidt, som du har lyst til’. Så jeg gjorde det rimeligt privat. Jeg mener ikke, det er vigtigt for Arya at flashe. Det handlede scenen ikke om. Og alle i serien har allerede gjort det, så…«.

Scenen kom også på et tidspunkt, hvor skuespilleren var mere komfortabel med karakteren. Williams har tidligere udtalt, at hun hadede Arya i puberteten, fordi hun blev nødt til at gå med rem for at skjule sine bryster.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af