Medie: ‘Joker 2’ er åbenbart en musical – Lady Gaga på tale til ikonisk rolle

Medie: ‘Joker 2’ er åbenbart en musical – Lady Gaga på tale til ikonisk rolle
Joaquin Phoenix i 'Joker'. (Foto: PR)

Det er kun en uge siden, at Todd Phillips bekræftede, at en opfølger til ‘Joker’ fra 2019 er på vej – denne gang med titlen ‘Joker: Folie à Deux’.

Og som titlen antyder, får Joaquin Phoenix sandsynligvis en partner in crime at spille sin galskab op imod.

Ifølge The Hollywood Reporter er Lady Gaga i gang med de tidlige forhandlinger til at medvirke i filmen. Hun forventes at spille rollen som Jokerens ikoniske elsker Harley Quinn i filmen.

Harley Quinn er senest blevet portrætteret af Margot Robbie i DC’s ‘Suicide Squad’-reboot samt en række andre superheltefilm. Men ifølge The Hollywood Reporter eksisterer Gagas version af karakteren i et uafhængigt univers.

Den mulige casting er dog langt fra den eneste store nyhed om den ventede film. The Hollywood Reporter, der har været i kontakt med kilder tæt på produktionen, skriver også, at ‘Joker: Folie à Deux’ er en form for musical.

Hvor første ombæring trak gevaldigt på ikonografi fra Martin Scorseses ‘Taxi Driver’ og ‘King of Comedy’, kan vi altså givetvis se frem til en helt anderledes referenceramme denne gang.

Intet af ovenstående er blevet bekræftet af Warner Bros. endnu. Ifølge The Hollywood Reporter har Joaquin Phoenix heller ikke underskrevet sin kontrakt, men mediets kilder fortæller, at forhandlingerne er i fuld gang.

‘Joker’ blev både en succes hos anmelderne og publikum. Filmen omsatte for over én milliard dollar på verdensplan og blev nomineret til 11 Oscar-statuetter, hvoraf den vandt to.

Phillips havde selv afvist at lave en toer forud for premieren på ‘Joker’, men har tilsyneladende fået andre tanker efter den voldsomme succes. Da rygterne om en efterfølger blomstrede for snart tre år siden, kaldte Soundvenues Lise Ulrich den potentielle efterfølger: »Årets værste Hollywood-idé«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af