Duffer-brødrenes kæmpe Netflix-aftale: Stephen King-serie på vej

Duffer-brødrenes kæmpe Netflix-aftale: Stephen King-serie på vej
Matt og Ross Duffer. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Duffer-brødrene kommer ikke til at ligge på den lade side de næste mange år.

Ifølge The Playlist har Netflix bekræftet, at ‘Stranger Things’-skaberne har en lang række projekter i støbeskeen foruden den allerede annoncerede ‘Stranger Things’-spinoff:

Dufferne lægger ud med en seriefilmatisering af Stephen King og Peter Straubs roman ‘The Talisman’. Og eftersom ‘Stranger Things’ alle dage har været stærkt King-inspireret, skulle man mene, at det umiddelbart var et perfekt match. Serien vil sågar blive produceret af Steven Spielbergs produktionsselskab Amblin Entertainment, så der er solide kræfter bag hele raden rundt.

Efter ‘The Talisman’ kaster de myreflittige brødre sig over en live action-seriefilmatisering af anime-kultserien ‘Death Note’ – ja, den seneste filmversion floppede fælt, men mon ikke Dufferne har et ganske andet take på materialet?

Sidst men ikke mindst skal duoen producere en ny serie fra skaberne af ‘Dark Crystal’-rebootet ‘Dark Crystal: Age of Resistance’, Keffrey Addiss og Will Matthews. Her foreligger der endnu ikke nogen nærmere informationer, men et kvalificeret gæt vil være, at vi også her befinder os med rødderne plantet i fantasy-genren.

Sagde vi sidst? Vi mente næstsidst:

For søreme om ikke Dufferne også skal producere et ‘Stranger Things’-teaterstykke! Instrueret af ‘Billy Elliott’ og ‘The Reader’-instruktøren Stephen Daldry.

Men først skal vi selvfølgelig have femte og sidste sæson af serien, der startede det hele for Hollywoods i skrivende stund mest eftertragtende brødre.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af