Emilia Clarke om at overleve to blodpropper i hjernen: »Det er et under, at jeg kan tale«

Emilia Clarke om at overleve to blodpropper i hjernen: »Det er et under, at jeg kan tale«
Emilia Clarke i 'Game of Thrones'.

Det kom som en overraskelse for mange, da ‘Game of Thrones’-stjernen Emilia Clarke tilbage i 2019 afslørede, at hun havde haft to blodpropper i hjernen.

Blodpropperne ramte i henholdsvis 2011 og 2014, skrev Clarke selv i en artikel i New Yorker, og nu har skuespilleren åbnet op for oplevelsen igen. I et interview med showet BBC Morning (via Indiewiere) fortæller Clarke således, at »en betydelig del« af hendes hjernekapacitet »mangler« i dag.

»Det er et under, at jeg kan tale, nogle gange velformuleret, og leve mit liv helt normalt uden mén. Jeg hører til en meget, meget, meget lille del af mennesker, som overlever sådan en omgang«, lyder det fra stjernen, som lige nu forbereder sig på at spille hovedrollen i teaterstykket ‘The Seagull’ i West End i London.

Clarke fortæller endvidere, at hun efter blodpropperne var taknemmelig for at have ‘Game of Thrones’ at dykke ned i, og bare lade sig rive med for at komme ovenpå igen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af