Se Keanu Reeves uddele øretæver i første trailer til ‘John Wick: Chapter 4’

Se Keanu Reeves uddele øretæver i første trailer til ‘John Wick: Chapter 4’
Keanu Reeves i 'John Wick: Chapter 4' (Foto: PR)

Det er mere end tre år siden, at vi sidst så Keanu Reeves som lejemorderen John Wick i ‘Parabellum’. Her skrev vores anmelder, at filmen »cementerede Keanu Reeves som en af tidens største actionhelte«.

Nu er der snart nyt fra John Wick, når fjerde installation ‘John Wick: Chapter 4’ får premiere til marts næste år.

Under Comic Con i San Diego blev den første teasertrailer præsenteret, og den sætter et yakuza-lignende miljø i vente, mens den også byder på gensyn med Laurence Fishburnes Bowery King og Ian McShanes Winston samt første glimt af Bill Skarsgård som Marquis.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘John Wick: Chapter 4’ markerer første del af filmseriens finale, som strækker sig over to film. Franchisen fortsætter dog med en spinofffilm med Ana de Armas med titlen ‘Ballerina’ samt serien ‘The Continental’ om det berygtede lejemorderhotel, der har en prominent rolle i filmene.

Chad Stahelski instruerer ‘John Wick: Chapter 4’, der får premiere 23. marts næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af