Ana de Armas lander hovedrolle i kommende ‘John Wick’-spinoff

Ana de Armas lander hovedrolle i kommende ‘John Wick’-spinoff
Ana de Armas i 'No Time To Die'. (Foto: PR)

Ana de Armas’ birolle i biografaktuelle ‘No Time To Die’ som James Bonds kortvarige agentmakker Paloma kunne sagtens have tålt mere skærmtid. Det er vi vist flere, der tænker. Heldigvis får den 33-årige skuespilstjerne mulighed for at boltre sig i sin egen prominente actionfilm i fremtiden.

De Armas forhandler således om at indtage hovedrollen i en kommende ‘John Wick’-spinoff med titlen ‘Ballerina’, skriver Deadline.

Filmen følger en ung kvinde, som er lejemorder og vil hævne sig på de personer, som slog hendes familie ihjel. Karakteren var kort med i ‘John Wick 3: Parabellum’, hvor hun blev spillet af balletdanseren Unity Phelan.

‘Ballerina’ skal instrueres af Len Wiseman, der har actionbaskere som ‘Underworld’, ‘Die Hard 4.0’ og ‘Total Recall’-remaket fra 2012 på cv’et. Manuskriptet udarbejdes af Shay Hatten, som også er krediteret som manuskriptforfatter på ‘John Wick 3: Parabellum’ og den kommende fjerde film om Keanu Reeves’ knapt så pensionerede lejemorder. De oprindelige films faste instruktør, Chad Stahelski, skal producere den nye spinoff.

‘Ballerina’ har endnu ikke en udgivelsesdato, mens ‘John Wick 4’ får biografpremiere 26. maj 2022.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af