Se traileren til årets mest stjernespækkede film, ‘Amsterdam’ med Christian Bale, Margot Robbie, Taylor Swift med mange flere

Se traileren til årets mest stjernespækkede film, ‘Amsterdam’ med Christian Bale, Margot Robbie, Taylor Swift med mange flere
'Amsterdam'. (Foto: PR)

Det her må uden sammenligning være årets mest stjernespækkede film:

Christian Bale, Margot Robbie og John David Washington indtager hovedrollerne i den nye sorte komedie fra ‘Silver Linings Playbook’- og ‘American Hustle’-instruktør David O. Russell, mens birollelisten drysser stjernestøv i en uendelighed:

Taylor Swift, Anya Taylor-Joy, Rami Malek, Robert De Niro, Zoe Saldana, Mike Myers, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Andrea Riseborough, Chris Rock, Alessandro Nivola og Mattias Schoenaerts.

Første trailer er netop landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bale og Washington spiller to sårede soldater, der bliver venner med Robbies sygeplejerske, mens de er på orlov fra Første Verdenskrig i Amsterdam.

Nogle år senere kommer trioen under anklage for mord, og de bliver hvirvlet ind i en kæmpe konspiration, som ifølge traileren i nogen grad er baseret på virkelige hændelser.

Med David O. Russells track record ligner ‘Amsterdam’ en meget stærk Oscar-kandidat. Den amerikanske premiere ligger i perfekt Oscar-timing til 4. november – og den danske premiere står såmænd lige nu til 3. november, så det håber vi holder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af