‘House of the Dragon’ forlænget med sæson 2

‘House of the Dragon’ forlænget med sæson 2
'House of the Dragon'. (Foto: 'House of the Dragon'.)

Det er er ikke just den største overraskelse, men ikke desto mindre: HBO har forlænget ‘House of the Dragon’ med sæson 2 allerede her i starten af første sæson.

Beslutningen var sandsynligvis taget allerede inden premieren, men er nok bare blevet bestyrket af den flotte åbning på ‘Game of Thrones’-spinoffen, som både i USA og Danmark har slået rekorder som det mest populære første afsnit for en HBO-original.

Det virkede da også utænkeligt, at HBO ville lægge så mange kræfter i den krævende spinoff for så at aflyse den efter én sæson. Det ville faktisk være et kæmpe nederlag.

Hvor lang ‘House of the Dragon’-serien ender med at blive, vides endnu ikke, men det er slet ikke usandsynligt, at den kan ramme fem-seks sæsoner i alt.

‘House of the Dragon’ afsnit 2 er netop kommet ud på HBO Max i Danmark. Soundvenues anmelder Jakob Freudendal kvitterede med fire stjerner efter at have set de første seks afsnit på forhånd.

»’House of the Dragon’ kommer stærkt fra start med tre afsnit, der emmer af fortælleglæde og respekt for George R.R. Martins univers – og selvom der kommer markante bump på vejen i de efterfølgende tre afsnit, er der stadig håb for, at sæsonen kan genfinde fodfæstet«, opsummerede han.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af