Mike Tyson sender en lige højre mod kommende storserie om sit liv

Mike Tyson sender en lige højre mod kommende storserie om sit liv
'Mike'. (Foto: Hulu)

Den kommende Hulu-serie ‘Mike’ fortæller den dramatiske historie om den kontroversielle mesterbokser Mike Tysons liv med ‘Moonlight’-stjerne Trevante Rhodes i hovedrollen og er en af de mest ventede titler fra streamingtjenesterne den kommende tid.

Men den virkelige hovedperson selv er ikke just begejstret for projektet.

»Hulu stjal min historie. De er Goliath, og jeg er David. Hoveder vil rulle på grund af det her«, skrev han i lørdags på Twitter – og det kommer altså fra en mand, der slår en proper næve og engang bed sin modstanders øre af.

Ifølge Indiewire tilføjede Tyson på Twitter, at »Hulus model med at stjæle rettighederne til liv er uhørt grådigt«, hvilket kan læses som en reference til serien ‘Pam and Tommy’ om Pamela Anderson og Tommy Lees sexbånd, som fik kritik for at gentage Andersons traume uden hendes accept.

Serieskaberen af ‘Mike’, Karen Gist, har tidligere forklaret, at »vi ville bare fortælle en upartisk historie og lade publikum bestemme, hvad de tænker eller føler«.

Mike Tyson er selv inde over en serie om sit liv, skabt af ‘Training Day’-instruktør Antoine Fuqua og produceret af Martin Scorsese.

Det har utvivlsomt noget at sige i hans vrede over Hulus version, der kommer først, samtidig med at man godt kan forstå frustrationen over, at ens liv bliver sendt ud til offentligheden med potentielle unøjagtigheder – særligt når serien i sin tagline slår på, at man skal lære mennesket bag Tyson at kende.

Hulu er en del af Disney-koncernen, og ‘Mike’ får premiere på dansk Disney+ 8. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af