Soundvenue Live: Oplev Harry Styles og Florence Pugh ved første visning af storhypede ’Don’t Worry Darling’ i Danmark

Soundvenue Live: Oplev Harry Styles og Florence Pugh ved første visning af storhypede ’Don’t Worry Darling’ i Danmark
Harry Styles og Florence Pugh i 'Don't Worry Darling'. (Foto: Warner)

Lad os få det af vejen med det samme:

’Don’t Worry Darling’ er filmen, hvor Harry Styles og instruktør/ skuespiller Olivia Wilde udviklede et forhold under optagelserne, og ja, det er filmen, der viser popstjernen uden en trevl på kroppen i dampende sexscener.

Men Olivia Wildes psykologiske thriller er i allerhøjeste grad mere end det: En af årets mest ventede filmoplevelser, som Soundvenue nu eksklusivt i samarbejde med Royal Økologisk kan invitere til forpremiere på 14. september (køb billet HER), usædvanligt kort tid efter verdenspremieren på Venedig få dage forinden i september.

Skuespilstjernen Olivia Wilde fik en sjældent overbevisende debut som instruktør med den sjove og filmisk ambitiøse coming of age-perle ’Booksmart’, og med hendes anden film er forventningerne skudt helt i vejret.

I ’Don’t Worry Darling’ spiller Harry Styles og supertalentet Florence Pugh ægteparret Jack og Alice, der er udvalgt til at bo i det lille samfund Victory sammen med de andre familier, hvis mænd arbejder på det tophemmelige Victory Project.

I Victory er livet perfekt og alt skræddersyet til at opfylde beboernes behov. Men da facaden sprækker så småt, begynder Alice at stille spørgsmålstegn ved Victorys hemmeligheder. Det bliver startskuddet på en intens og overraskende fortælling, som vi glæder os til at løfte sløret for ved første visning i Danmark.

Køb billet HERog tilmeld Facebook-event HER.

Soundvenue Live: ’Don’t Worry Darling’
Onsdag den 14. september 19.30
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af