Charlie Hunnams heroinjunkie er på fængselsflugt i traileren til dramaserien ’Shantaram’

Charlie Hunnams heroinjunkie er på  fængselsflugt i traileren til dramaserien ’Shantaram’
'Shantaram'. (Foto: Apple TV+)

Gregory David Roberts’ bestseller ’Shantaram’ har fået sig en overdådig seriebehandling med Charlie Hunnam i hovedrollen som en australsk bankrøver og heroinjunkie, der flygter til 1980’ernes brogede Bombay (nutidens Mumbai) i Indien.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren viser Hunnams flugt fra et barskt fængsel i Australien til hans ankomst i det sprudlende Bombay, hvor han vil forsøge at lægge sit liv om. Men flugten fra sin fortid viser sig at være lettere sagt end gjort og efter mødet med den interessante kvinde Karla, står han over for dilemmaet at skulle vælge mellem kærlighed og frihed.

I rollen som Lin Ford vender Charlie Hunnam tilbage til serieformatet efter flere års arbejde med spillefilm, heriblandt Guy Ritchies ’The Gentlemen’ fra 2019. Den 42-årige brite fik sit helt store gennembrud som Jax Teller i krimidramaet ’Sons of Anarchy’.

Fortællingen er efter sigende delvist baseret på hændelser fra forfatterens eget liv og er instrueret af Bharat Nalluri, som tidligere har arbejdet på serier som ’Doctor Who’-spinoffserien ’Torchwood’.

Seriens skaber og manuskriptforfatter er Steve Lightfoot, der blandt andet står bag ’Hannibal’ med Mads Mikkelsen og ’The Punisher’.

’Shantaram’ får verdenspremiere på Apple TV+ fra 14. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af