Halle Bailey er rørt over børns reaktioner på ‘Den lille havfrue’: »Det betyder alverden for mig«

Halle Bailey er rørt over børns reaktioner på ‘Den lille havfrue’: »Det betyder alverden for mig«

Teaseren til Disneys kommende live action-remake af ‘Den lille havfrue’ har taget internettet med storm. 

Selvom Ariel-skuespiller Halle Baileys hudfarve tidligere er faldet nogle for brystet, er det nu rørende og positive reaktioner på teaseren, der stjæler opmærksomheden. 

I en ny trend deler forældre videoer, hvor de viser ‘Den lille havfrue’-teaseren til deres børn for første gang. Og repræsentationen gør indtryk, da børnene reagerer med lykke og måben over at se, at Disney-prinsessen har brun hud ligesom dem selv. 

»Jeg tror hun er brun, en brun Ariel« lyder det blandt andet fra en henrykt lille pige i en video delt af @Preciousavery på TikTok.

Sanger og skuespiller Halle Bailey, der synger en af filmens mest kendte sange, ‘Part of Your World’, i teaseren har reageret på de mange kommentarer, der varmer om hjertet. Hun har delt sin reaktion på Twitter, hvor man også kan se et sammenklip af de mange søde ‘Den lille havfrue’-fans: 

Da det først blev annonceret, at Halle Bailey skulle spille rollen som Ariel, reagerede internettet med negativt fortegn. Her delte folk utilfredshed med castingen af en sort skuespiller under hashtagget #NotMyAriel. Nu lader stemningen heldigvis til at være vendt.

Tidligere har Halle Bailey udtalt sig om, hvor vigtig rollen er for hende:

»Jeg er så taknemmelig for, hvad det vil gøre for alle andre små sorte og brune drenge og piger, som kommer til at se dem selv i mig« udtalte hun til People tidligere på måneden og fortsatte:

»Fordi jeg ved, at hvis jeg havde set mig selv, da jeg var yngre, tror jeg hele mit perspektiv ville have ændret sig«

Se teaseren til ‘Den lille havfrue’ her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af