Kasper Juhl inviterer på skovtur til helvede – se teaseren til ‘Ukrudt’

Kasper Juhl inviterer på skovtur til helvede – se teaseren til ‘Ukrudt’
'Ukrudt'. (Foto: Dæmon Film)

Den årlige gyserfestival Blodig Weekend i København byder på alt fra asiatisk monsterfilm, spansk hævnthriller samt body horror-pioneren David Cronenbergs ’Crimes of the Future’ med Viggo Mortensen.

En film, som set med danske briller, især vækker opsigt på programmet er Kasper Juhls ’Ukrudt’, hvis teaser nu er blevet offentliggjort.

I den minimalistiske ’Ukrudt’ følger man Nora (Mie Gren), der efter en traumatisk barndom ser sig gal på sin stedsøster Rose (Josefine Lindegaard) og sender hende et selvmordsbrev i form i af en forstyrrende video.

Rose inviterer Nora med på en spirituel tur ud i den dybe skov, men hendes hævntørstige søster har vidt andre planer og inviterer sin voldelige kæreste og hans venner med.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den grufulde teaser sætter fokus på Nora, der måske ikke er helt så meget med inde over den diabolske plan, som man ellers oprindeligt skulle tro.

Kasper Juhl er et produktivt navn i dansk genrefilm. Han har tidligere instrueret ’Månebrand’, der fik den 31-årige instruktør nomineret til en Robert i 2018.

Blodig Weekend løber af staben fra 16. – 20. november i Empire Bio, hvor ’Ukrudt’ er kan ses fredag den 18. Se programmet her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af