‘Riverdale’-skuespiller idømt livstid for mordet på sin mor

‘Riverdale’-skuespiller idømt livstid for mordet på sin mor
Ryan Grantham i 'Riverdale'. (Foto: PR)

Den 24-årige skuespiller Ryan Grantham, der blandt andet har haft små roller i ‘Riverdale’ og ‘The Imaginarium of Doctor Parnassus’, er blevet idømt livstid for mordet på sin mor i 2020.

Dommen blev afsagt tidligere på ugen i Vancouver, hvor det også stod klart, at Grantham først vil kunne komme i betragtning til prøveløsladelse efter 14 års fængsel.

Skuespilleren har siddet i fængsel, siden han i 2020 meldte sig selv til politiet.

Deadline skriver, at det i retten kom frem, at Grantham havde tilstået mordet på video, og at han havde optaget video af sin mor, efter at han havde skudt hende i hovedet. Efterfølgende havde han desuden arrangeret hendes lig i en »semi-religiøs seance« ifølge mediet.

Under retssagen skulle der også være blevet fremlagt udklip fra hans dagbog, hvor han skrev om at myrde Canadas statsminister Justin Trudeau. Han skulle også have overvejet at begå masseskyderier i Vancouver.

Grantham har tidligere på året læst op fra et papir i retten, hvor han udtrykte anger over sine handlinger: »I lyset af noget så forfærdeligt virker det meningsløst at sige undskyld. Men fra hver en fiber af min krop: Undskyld«.

Grantham spillede en lille rolle i ‘Riverdale’ som Jeffrey Augustine, der får tragisk betydning for Luke Perrys karakter i fjerde sæson. Han har desuden medvirket i få afsnit af serier som ‘Supernatural’ og ‘iZombie’ samt film som ‘The Imaginarium of Doctor Parnassus’. Han debuterede som skuespiller i 2007.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af