Jennifer Lawrence spiller PTSD-ramt krigsveteran i traileren til A24-filmen ’Causeway’

Jennifer Lawrence spiller PTSD-ramt krigsveteran i traileren til A24-filmen ’Causeway’
Jennifer Lawrence i 'Causeway'. (Foto: Apple TV+)

»Jeg kan lide Marvel-film med fuld knald på lige så meget som alle andre. Men jeg savner det stille og rolige ved en karakterdreven historie«, fortalte Jennifer Lawrence i et interview med Vogue i sidste måned.

Ytringen fra den 32-årige Oscarvinder var rettet mod hendes rolle som PTSD-ramt krigsveteran i A24-filmen ’Causeway’, hvis trailer kan ses nu.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen er instrueret af Lila Neugebauer i sin instruktørdebut og følger Linsey (Lawrence), der efter at være udsat for en eksplosion fra en vejsidebombe i Afghanistan vender hjem til sin hjemby og skal forsøge at tilpasse sig et normalt liv igen.

Her får hun massiv støtte fra James spillet af Brian Tyree Henry, der er bedst kendt for sin rolle i dramaserien ’Atlanta’.

Traileren vidner om et følelsesladet, karakterdrevet drama netop i det tempo, som Lawrence beskrev i Vogue-interviewet.

I samme interview fortalte Jennifer Lawrence ovenikøbet, at den politiske og personlige atmosfære i ’Causeway’ var med til at gøre det til de sværeste optagelser i hendes liv.

»Jeg lavede en film. Jeg arbejdede rigtig hårdt på den. Det var en af de sværeste optagelser i mit liv. Det var tre år. Jeg håber folk kommer til at se den. Men hvis ikke, så skal vi alle sammen dø alligevel, så det kan måske være lige meget«, fortalte hun.

‘Causeway’ fik sin verdenspremiere på Toronto International Film Festival, men det vides endnu ikke, hvornår filmen kan ses i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af