Laurence Fishburne deler sin ærlige mening om ‘The Matrix Resurrections’

Laurence Fishburne deler sin ærlige mening om ‘The Matrix Resurrections’
Laurence Fishburne som Morpheus i 'The Matrix'. (Foto: PR)

Laurence Fishburne ærgrer sig ikke just over, at han ikke var med i den fjerde film i ‘The Matrix’-franchisen, ‘The Matrix Resurrections‘.

Det fortæller skuespilleren i et nyt interview med Variety, hvor han deler sin mening om den afsluttende film i serien.

»Den var ikke så dårlig, som jeg troede, den ville være. Men den var heller ikke så god, som jeg havde håbet, den ville være«, lyder det diplomatisk fra Fishburne, der spillede ikoniske Morpheus i de oprindelige film.

Han har dog roser tilovers for sine forhenværende medskuespillere Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss, der spiller henholdsvis Neo og Trinity: »Jeg synes virkelig, at Carrie-Anne og Keanu gjorde deres ting«, lyder det mådeholdent.

I ‘The Matrix Resurrections’ blev Fishburne erstattet af Yayha Abdul-Mateen II, som spillede en ny version af Morpheus. Det samme gjaldt for Hugo Weavings ikoniske Agent Smith, der i stedet blev portrætteret af Jonathan Groff.

‘The Matrix Resurrections’ udkom direkte på HBO Max som følge af corona. Filmen delte vandene blandt anmelderne. Her på sitet var begejstringen til at tage og føle på.

Anmelder David Madsen kvitterede med topkarakteren seks stjerner og skrev: »I sig selv er ’Resurrections’ en af de mest visuelt imponerende, oprigtigt originale blockbustere siden ’Mad Max: Fury Road’. Som en metakritik af Hollywoods sygelige reboot- og franchise-mani rammer den som et lyntog«.

‘The Matrix Resurrections’ kan ses på HBO Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af