Marvels ’Armor Wars’-serie med Don Cheadle opgraderet til spillefilm

Marvels ’Armor Wars’-serie med Don Cheadle opgraderet til spillefilm
Don Cheadle i 'The Falcon and the Winter Soldier'. (Foto: Disney+)

Fans af Don Cheadles Marvel-karakter James Rhodes, bedre kendt som ‘War Machine’, kan glæde sig til at se helten i sin egen spillefilm.

‘Armor Wars’, der oprindeligt skulle have været en miniserie på Disney+ om War Machine, har nemlig nu fået den fulde opgradering til en spillefilm.

Ifølge The Hollywood Reporter var filmstudiet »opsatte på at få fortalt historien på den rigtige måde og havde i den forbindelse indset, at det ville passe bedre med en spillefilm«.

De såkaldte limited series på Disney+ med kun én “sæson”, som for eksempel ’WandaVision’ og ’Falcon and the Winter Soldier’, har hele tiden været forbeholdt superhelteuniversets mindre karakterer, hvor spillefilmene derimod var dedikeret til den øverste hylde af helte.

I Don Cheadle og ‘War Machine’s tilfælde mener man altså, at den 57-årige skuespiller fortjener sin egen film.

Oprindeligt skulle optagelserne til serien være begyndt i 2023, men da der er blevet ændret i planerne, er det ikke til at vide, hvornår de går i gang endnu.

Til at starte med kan man opleve Cheadle i den kommende Marvel-serie ’Secret Invasion’ med Samuel L. Jackson, der forventes at få premiere i starten af 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af