Harrison Ford bliver digitalt forynget i ny ‘Indiana Jones’-film

Harrison Ford bliver digitalt forynget i ny ‘Indiana Jones’-film
Harrison Ford som Indiana Jones. (Foto: PR)

Når den kommende ‘Indiana Jones 5’ løber over biograflærredet, bliver det med en digitalt forynget Harrison Ford i filmens åbningssekvens.

Det fortæller instruktør James Mangold til magasinet Empire. Filmen starter med en action-sekvens, der tager os tilbage til 1944 og dækker hullet mellem ‘The Last Crusade’ fra 1989 og ‘Kingdom of the Crystal Skull’ fra 2008, fortæller han.

»Jeg ville benytte muligheden for at dykke ned i en gammeldags George-og-Steven-film og give publikum et adrenalinspark. Og derefter trækker vi os tilbage, og så befinder vi os i 1969. Så publikum ikke oplever skiftet mellem 40’erne og 60’erne som et intellektuelt påfund, men fysisk oplever eventyrånden fra de tidlige dage og så begyndelsen på nuet«.

Harrison Ford har selv set sekvensen og er for første gang overbevist om teknologiens muligheder: »Det er første gang, jeg har set det, hvor jeg rent faktisk troede på det. Det er en smule uhyggeligt. Jeg tror ikke, jeg har lyst til at vide, hvordan det fungerer«.

De-aging-teknologi har vundet hævd i løbet af 00’erne og 10’erne, hvor grebet blandt andet er blevet brugt i film som ‘The Irishman’, flere ‘Star Wars’-film, ‘Gemini Man’ og ‘The Curious Case of Benjamin Button’.

‘Indiana Jones 5’ får premiere i juni 2023. Filmen udspiller sig med rumkapløbet som bagtæppe, og Mads Mikkelsen i skurkerollen som en nazist-rumforsker med fordækte planer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af