Mads Mikkelsen teaser for den ventede ‘Indiana Jones 5’: »Harrison Ford er et bæst«

Mads Mikkelsen teaser for den ventede ‘Indiana Jones 5’: »Harrison Ford er et bæst«
Mads Mikkelsen. (Foto: Hedda Rystad/Soundvenue)

Mads Mikkelsen brager lige nu igennem i biografer over hele verden i rollen som Gellert Grindelwald i ‘Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder‘.

Men Mikkelsen har allerede øjnene rettet mod den næste store franchise i hans karriere, der allerede tæller Bond, Marvel, Star Wars og Harry Potter.

I 2023 får den ventede ‘Indiana Jones 5’ nemlig premiere, hvor Mikkelsen rygtes at spille skurk.

I et interview med The Hollywood Reporter løftede den danske verdensstjerne en flig af sløret for, hvad vi kan forvente af filmen, der som den første i franchisen ikke er instrueret af Steven Spielberg men derimod af ‘Logan’-instruktør James Mangold.

»Den føltes som en Spielberg-film, selvom det selvfølgelig er James, der instruerer den ud fra samme vision«, fortæller Mikkelsen.

Og det var nok en del af attraktionen for den danske skuespiller, der i samme interview kalder ‘Raiders of the Lost Ark’ »en af sine yndlingsfilm«.

»Den osede af den gyldne periode af serielle film fra 1940’erne – og sådan er det også i den femte film. De vender stærkt tilbage til den første og anden film og fanger den originale følelse, den originale Indy. Det er kompakt og episk«, fortsætter han.

Samarbejdet med Harrison Ford priser Mikkelsen også. For selvom veteranskuespilleren nærmer sig de 80 år, er han stadig i topform, siger den danske skuespiller:

»Han er en sindssygt kraftfuld person. Ikke kun som skuespiller, men også fysisk. Jeg kan huske, at første dag på optagelserne var natoptagelser, hvor vi blev færdige klokken fem om natten. Og så steg han (Harrison Ford, red.) op på sin mountain bike og cyklede en tur på 50 kilometer. Harrison er et bæst af en mand. Et meget venligt bæst«.

‘Indiana Jones 5’ forventes at få biografpremiere 30. juni 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af