Soundvenue Live: Første danske visning af Julie Rudbæk og Jesper Zuschlags ’Elsker dig for tiden’ – mød duoen

Soundvenue Live: Første danske visning af Julie Rudbæk og Jesper Zuschlags ’Elsker dig for tiden’ – mød duoen
Julie Rudbæk og Kasper Dalgaard i 'Elsker dig for tiden'. (Foto: SF Film)

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag fik et eftertrykkeligt gennembrud med serien ’29’, som de både skrev, instruerede og spillede hovedrollerne i.

Og forventningerne er kolossale, nu hvor de er klar med deres første film, ’Elsker dig for tiden’. Forventninger, der bliver indløst, når Soundvenue – i samarbejde med Norhlund – inviterer til den første visning i landet, hvor man også kan møde duoen selv, når Rudbæk og Zuschlag stiller op til spørgsmål efter filmen (KØB BILLET HER).

Er der nogen retfærdighed til, bliver ’Elsker dig for tiden’ det største danske romcom-hit siden ‘Den eneste ene’. Filmen lægger sig perfekt i slipstrømmen fra ’29’-universet med sin sjove, intelligente og vedkommende historie om ung kærlighed. Samtidig er det en selvstændig original film, der gør op med de klicheer, vi kender fra genren.

Normalt slutter de romantiske komedier nemlig i et hedt forelsket kys, men i ’Elsker dig for tiden’ følger vi ikke mindst hovedpersonerne Anna og Thomas efter den første intense forelskelse – hvor de flytter sammen i hus og skal få parforholdet til at fungere.

Julie Rudbæk spiller Anna, mens det nye navn Kasper Dalgaard er Thomas, og Jesper Zuschlag har en stor rolle som vennen Nikolaj. Omkring dem ses nye favoritter som Sofie Jo Kaufmanas, Olivia Joof og Magnus Haugaard.

Efter filmen og interviewet på scenen byder vi på en gratis drink i foyeren, hvor Julie & Jesper også bliver hængende til en sludder. Filmen har ordinær biografpremiere 22. december.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

Soundvenue LIVE: ‘Elsker dig for tiden’
29. november kl. 20.00
Empire Bio, København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af