Jesper & Julie filmdebuterer med (u)romantisk komedie – se traileren til ‘Elsker dig for tiden’

Jesper & Julie filmdebuterer med (u)romantisk komedie – se traileren til ‘Elsker dig for tiden’

»Skal vi lige snakke lidt om din dvd-samling af romantiske 90’er-komedier?« lyder det fra Julie Rudbæks skeptiske karrierekvinde Anna, der har fundet sin modsætning i den bløde romantiker og flyttemand Thomas. 

Thomas leder så målrettet efter den eneste ene, at han går på den ene date efter den anden med fiskefodbad og akavede kram, men uden sex på første date, fordi han »leder efter noget seriøst«. Anna er mindre overbevist om, at lykken kun kan findes i tosomheden. 

Alligevel opstår der sød musik mellem modsætningerne, men som en stor rettelse til netop den traditionelle romantiske komedie, er vi i spillefilmdebuten fra Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag også med, når den søde musik fortoner sig, som vi får en fornemmelse af i traileren, der lige er landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I den (u)romantiske komedie ‘Elsker dig for tiden’ følger vi nemlig Anna og Thomas, fra de finder kærligheden, forelsker sig til serenadesang, flytter i hus i Hvidovre, og … begynder at synes, at det er røvsygt at være flyttet i hus i Hvidovre. Samtidig spiller vennerne omkring dem en stor rolle, mens også deres parforhold og problemer skifter karakter til det mere alvorlige. 

Vi har i flere sæsoner af den populære serie ‘29’ været vant til Julie og Jespers parløb som den centrale venneduo med en undervejs latent »will they wont they«-kærlighed. Men i ‘Elsker dig for tiden’ er de på hver deres side af forelskelsen. 

Rollen som Thomas spilles af det relativt nye navn Kasper Dalsgaard.  Jesper Zuschlag spiller derimod Thomas’ ven og tømrerkollega Nikolaj med humor og sidecut, en instant fanfavorit. Samtidig kan Thomas og Nikolajs håndværkerduo ikke være andet end et nik til dansk films største romcom-klassiker, Susanne Biers ‘Den eneste ene’. 

I vennegruppen omkring Anna og Thomas ses Sofia Jo Kaufmanas, Olivia Joof Lewerissa og Magnus Haugaard.

‘Elsker dig for tiden’ får biografpremiere 22. december. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af