En af de største politiske skandaler i USA bliver til en stjernespækket HBO-serie – se traileren til ‘The White House Plumbers’

En af de største politiske skandaler i USA bliver til en stjernespækket HBO-serie – se traileren til ‘The White House Plumbers’
Justin Theroux og Woody Harrelson i 'The White House Plumbers'. (Foto: HBO)

Watergate-skandalen er et populært objekt for amerikanske serier i disse tider.

Tidligere på året fik vi den glimrende ‘Gaslit’ med Julia Roberts og Sean Penn, og nu skildres skandalen så fra en anden vinkel i HBO-serien ‘The White House Plumbers’, der har Justin Theroux og Woody Harrelson i hovedrollerne.

Theroux og Harrelson spiller henholdsvis G. Gordon Liddy og E. Howard Hunt, der var en del af titlens skyggegruppe og planlagde indbruddet i Demokraternes hovedkvarter i Watergate-bygningen i 1972, som førte til Nixon-regeringens fald.

Over fem afsnit skildrer serien efterspillet for indbruddet og Liddy og Hunts desperate forsøg på at inddæmme skandalen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At dømme fra den første teaser, er der også fundet god plads til humor i serien, som er skabt af Alex Gregory og Peter Huyck – begge kendt fra deres arbejde på ‘Veep’.

Serien instrueres og produceres af David Mandel, der var showrunner på Veep’ og executive producer på ‘Curb Your Enthusiasm’.

Det stjernespækkede cast tæller desuden folk som Domhnall Gleeson, Lena Headey, F. Murray Abraham, Judy Greer og Kathleen Turner.

Serien får premiere på HBO Max i marts 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af