Se første billede af Joaquin Phoenix i ‘Joker: Folie À Deux’

Se første billede af Joaquin Phoenix i ‘Joker: Folie À Deux’
Joaquin Phoenix' Joker danser sin ondskab frem. (Foto: PR)

Optagelserne til den ventede opfølger til ‘Joker’ er netop skudt i gang, og Todd Phillips har i den anledning delt første billede af Joaquin Phoenix i ‘Joker: Folie À Deux’.

Billedet ser ud til at følge op, hvor den første film sluttede: Med Arthur Fleck bag lås og slå på det psykiatriske hospital Arkham i Gotham.

Her bliver superskurken barberet af en af de ansatte, mens hans tynde krop ser noget udsultet ud. Ingen tvivl om, at Phoenix igen har presset sin egen fysik for at portrættere Arthur Fleck.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Handlingen til den kommende storfilm er endnu hemmeligholdt, men vi ved, at Joaquin Phoenix får selskab af Lady Gaga, der skal spille Jokerens partner Harley Quinn. Og så bliver ‘Joker: Folie À Deux’ overraskende nok en musical.

Dans havde en fremtrædende plads i den første film, men hvis Phillips går all in på musicalkonventionerne, vil det være noget af et toneskifte fra den første films referencer til Martin Scorseses ‘Taxi Driver’ og ‘The King of Comedy’. Men bestemt et kærkomment eksperiment i en stor studiefilm.

Den første ombæring af ‘Joker’-franchisen blev yderst indbringende for Warner Bros. Filmen omsatte for over en milliard dollar på verdensplan mod et (i superhelte-regi) beskedent budget på mellem 55 og 70 millioner dollar.

Filmen gik også sin sejrsgang i prissæsonen: Først med Guldløven i Venedig, dernæst med 11 Oscar-nomineringer og to statuetter.

Phillips havde selv afvist at lave en toer forud for premieren på ‘Joker’, men har tilsyneladende fået andre tanker efter den voldsomme succes. Da rygterne om en efterfølger blomstrede for snart tre år siden, kaldte Soundvenues Lise Ulrich den potentielle efterfølger: »Årets værste Hollywood-idé«.

‘Joker: Folie À Deux’ får premiere 4. oktober 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af