Se Robert Pattinson i den første teaser til Bong Joon-hos ‘Mickey 17’

Se Robert Pattinson i den første teaser til Bong Joon-hos ‘Mickey 17’
Robert Pattinson i 'Mickey 17'. (Foto: Screenshot fra trailer/Warner)

Det er sin sag at skulle leve op til ‘Parasite’, der blev den første ikke-engelsksprogede film til at vinde Oscar’en for Bedste Film.

Men den koreanske mester Bong Joon-ho vil uden tvivl gøre sit ypperste forsøg, og nu har vi fået den første lille teaser for hans første film siden hovedværket:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen hedder ‘Mickey 17’ og har ingen ringere end Robert Pattinson i hovedrollen, som man ser i den spacy teaser, der kulminerer med hans nyopslåede øjne.

Teaseren giver ikke mange antydninger af, hvad filmen handler om, men fortællingen er baseret på en roman af Edward Ashton. Pattinson spiller hovedrollen som Mickey7, der er en såkaldt Expendable: En overflødig ansat på en ekspedition for at kolonisere isverdenen Niflheim. Mickey7 er ham, holdet tyer til, når missionen er særligt farlig.

Sammen med den lille forsmag får vi også en premieredato, men filmen er stadig i produktion, og vi må således væbne os med tålmodighed: Datoen hedder 29. marts 2024.

Bong Joon-ho arbejder sideløbende på en serieudgave af ‘Parasite’ til HBO.

‘Mickey 17’ er hans tredje engelsksprogede film efter ‘Snowpiercer’ og ‘Okja’. Han har også stået bag de mesterlige koreanske ‘Memories of Murder’, ‘The Host’ og ‘Mother’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af